vanaf heden is de winkel enkel open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10-18

Welkom,

Bij Jolybo kan u terecht voor meubels, maatwerk, zetels, verlichting, decoratie en krijtverf.

In onze showroom van 300m² te Kuringen, Grote Baan 183 kan u een deel van onze standaard collectie meubels bekijken.

Vitrines, dressoirs, tafels, stoelen, kleine meubels, bureau's, bedden en kleerkasten, commodes, wandtafels en zo verder.

Alle meubels worden op bestelling gemaakt met de nodige vakkennis en passie voor hout. Onze kasten worden vervaardigd in massief grenen of eik. Lades kunnen voorzien worden van soft close geleiders, deze geleiders zorgen ervoor dat de lades zachtjes dichtgetrokken worden. Bent u op zoek naar maatwerk? Ook daar komen wij in U in tegemoet. Uw idee werken wij uit tot een prachtig meubel, of dat nu voor de slaapkamer, badkamer, keuken of woonruimte is.

Maakt U graag een afspraak voor een bespreking van maatwerk, of inrichting van uw woonst of werkplek? Ook dat kan, wij zorgen alvast voor de koffie en het advies!

Wij hebben ook een aantal kleine meubeltjes op stock die u direct kan meenemen.

Verlichting en decoratie: hiervoor kopen wij aan bij verschillende leveranciers: Tierlantijn, Judeco, V-Pierre, HLM, Baroque, Clayre & Eef, Simla, Manic Bags, Passe Partout, zijn de belangrijkste in het gamma. Omdat we op regelmatige basis nieuwe artikelen binnenkrijgen is dit zeer wisselend. U bent ten allen tijde welkom om naar al dat moois te komen kijken. Bent u op zoek naar iets, laat het ons weten, wij zoeken met U mee!

Voor matrassen en lattenbodems werken wij nauw samen met Recticel, samen met U zoeken wij de gepaste matras en lattenbodem uit. Kom gerust een keertje proefliggen.

Verder zijn wij verdeler van Bunzlau Castle, prachtig handgemaakt porselein uit Polen, ovenschalen, tassen, bekers, borden, potjes en kommetjes groot en klein, steeds in blauw wit met een zeer ruime keuze in decors. Bestellen kan steeds, maar wij hebben altijd een assortiment staan waar u ter plaatse uit kan kiezen.

In onze webshop kan u de decoratie, porselein, verlichting en krijtverf aankopen.

Komt u graag een kijkje nemen? Dat kan op volgende dagen en uren:

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 10-18 doorlopend

Zondag van 13-17

Dinsdag en woensdag gesloten of op afspraak.

Caroline Boeckstyns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PayPal

Aanbiedingen

No specials at this time